SAMSUN / İLKADIM - MEHMETÇİK İMAM HATİP ORTAOKULU

May

MEHMETÇİK İMAM HATİP ORTAOKULU   5.Sınıf Proje sınıfı sınavı ÖN BAŞVURUSU için aşağıdaki broşürdeki karekodu okutarak gerekli bilgileri doldurunuz..

veya  aşağıdaki linki tıklayarak yapabilirsiniz.

sınav başvuru formu

Değerli Velilerimiz

• 18Mart Pazartesi itibariyle LGS başvuruları bailamış olup 29Marttarihinde sona erecektir.
  • Başvurular okulumuz tarafından yapılcaktır. Başvuru belgesinin bir adet çıktısı öğrencimize teslim edilecektir.
  • Sınav giriş yerleri 24Mayıs’ta açıklanacaktır. 24 Mayıs itibariyle öğrencilerimize sınav giriş belgeleri verilecektir.

Ara

6. sınıf Türkçe dersi (Meb Yayınları ) 1.Dönem 2.Yazılı konu soru dağılım tablosu yayınlanmıştır.

Ara

6.sınıf Matematik dersi 1.Dönem 2.Ortak yazılı konu soru dağılım tablosu yayınlandı.

Ekm

24 Ekim 2023 Salısaat 14.30 ‘ da Okul Aile Birliği Kurul Toplantısı yapılacaktır.

Tüm velilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Okul İdaresi

Ekm

Mehmetçik İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri

2023-2024 Eğitim öğretim yılı deneme sınavı takvimimiz..